My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!


My name: kuchai latiff
My Fotopage: http://kucailiah.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
ain hardy
Latest entry:testing 123....
rindunyeee..kehidupan lampau.....seronok bila dapat tengok gambar kenangan lama inipun dah berkali kali cuba passwordnya.....hari ni baru dapat edit :-D :-D :-D View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Kid Chan Malaysia
Latest entry:Lovely Sikh/Punjabi Wedding Photography of Jesrina & Shailender
Hi all, I am back! And i am going to kick of my first post with a teaser of the Magnificent Punjabi Wedding of Shailender & Jesrina. Coming soon to http://www.facebook.com/iamkidchan(my facebook page) real soon! See you guys! View this Fotopage entry
Coming Soon- The Wedding
Ahmad Yusri
Latest entry:Azrin Hana
View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
TINIS spa
Latest entry:Important Update and FREEBIES from Tini's spa.beauty.slimming
Hi all viewers, From now on, kindly visit our official website www.tinispa.com.my or our official facebook for www.facebook.com/tinispa for interesting promo, hot and amazing updates, quizzes (and GIFTS), invitation to special events and so much more! We are currently an authorised dealer for Dermalogica products and all fotopages viewers are entitled to get a FREE face mapping and skin health consultation. For enquiries or reservation, kindly call our respective outlets in Shah Alam at 03-5512 53... View this Fotopage entry
azeiriaz duo
Latest entry::: bday alesha qhaira dan nur dina farhana ::
View this Fotopage entry
Garden of Galleria Wedding Gift n such
Latest entry:Garden of Galleria, ur Mega Store of Souvenirs now in KL....
WOOT WOOT!!! DO LIKE ME GUYS---->http://www.facebook.com/pages/Garden-of-Galleria/100970809949672 <----- i'm on FACEBOOK!!! (LATEST ITEMs ARE IN FACEBOOK) sneak peak: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.104379896275430.2937.100970809949672&l=8bb5dc7f25 - Nisa, EMAIL--> galleria1001@gmail.com, 010-2855905/ 012-2106774 Direktori sudah COMPLETE! enjoy your wedding gift hunting!.. be prepared, too many choices here.. :) TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!!!! kalau confirm nak order, sila tempah... View this Fotopage entry
Rozita Abdul Rahim
Latest entry:My Sweet darling going to be 18th soon
For so long Jie x update my fotopages due to kesibukan kerja and pulak tur dgn Anna sibuk dgn exam and macam2...last2 diri ini keletihan...cuma baru sekarang Jie dah mula relax sikit and dah mula memegang kamera kembali... So bermula ler agenda wedding dan berbagai2 lagi gambar yg akan menjelma disini hehehe Jie Lea Adra View this Fotopage entry
Gambar dgn Tan Sri Shamsudin
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
tanty ruslan
Latest entry:shoes
View this Fotopage entry
Zuhairah Lailiyah Ghazali
Latest entry:Bday Month...
starting with bday Mak Ngah, cousin Nadya , Baba & Nur Qaisara Nadya.... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
she will turn 4 on coming 20.10.2010
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
zamira yasmin mohd yusop
Latest entry:Ca dah school!!!Dia dah darjah satu dahhhhh..!!!!
Tahun 2010 dah tiba, Ca dah darjah satu dah..Cepatnya masa berlalu....Sepanjang proses pendaftaran, orientasi, dan 1st day sekolah, mama & papa nya tetap bersatu hati bersama2 berada disisi dia...Dia sgt happy sbb kami berdua ada kan...so tgk la gambaq2 nih..:-) View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
Ramzahayudin Hanapi
Latest entry:Dylla & Zul
terima kasih pada : Ariff Gizan View this Fotopage entry
Ibu YasminDanishIrfan
Latest entry:Zoo Trip & Santai2 @home
Zoo Trip Kakak & Abang only Irfan too small to follow :P Ada geng kat belakang LOL Yasmin biasa ler...aksi2 modeling memang tak dapat dipisahkan :-D lari sana...lari sini...nasib kakak & abang aje, if Irfan pun dah pandai lari....alamat kurus ibu & ayah LOL ini budak kecik banyak notty :get_you: anak sape lah nih!!! Talk to the hand!!! masing2 dah penat... Anda berani??...entah genetik sape lah yg yasmin dapat...ibu & ayah mmg tak gemar itu binatang!!! Santai-s... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Chantiq Skaly
Latest entry:Days away before the new year!
it's the time of the year again, where i reflect and look back on how much we have done for the year...and this year i am the happiest of course as we were able to showcase in MIFW'09 in malaysia. i have a great team with me and i must give thanks to Allah for the guidance He has provided me throughout :) we had achieved our target for the year and we have successfully executed all the orders, so i have nothing to complain :) thank you all for your support and look out for our upcoming cruisewear c... View this Fotopage entry
mini clutch for the show..by ChantiqChantiq Purse
my pokcik
Latest entry:2nd Workshop
View this Fotopage entry
jehan najib
Latest entry:Majlis Bertandang
Date: 15 August 2009 Venue: Tanjung Kling Melaka View this Fotopage entry
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
nusrah haziqah
View this Fotopage latest entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
Bimbo Baggins
Latest entry:Ramadhan galore
Almost nak raya dah, baru kecoh nak upload gambar bulan posa. +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=101925&id=754153601&l=79e9d5a7d6(Awal Ramadhan) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=104922&id=754153601&l=4f0ff4a58f(BBI 3 + Unihostel revisited) +++ http://www.facebook.com/album.php?aid=106373&id=754153601&l=d629b84e2f(Kisah Cinta 3 Madrassah) View this Fotopage entry
OYEAH. Ni sgt sedap.
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
Sue Yusof
Latest entry:Majlis Pertunangan Azim - Aida
Tarikh Pertunangan : 17 Mei 2009 Anak saudara aku dah bertunang juga akhirnya. Pada usia 22 tahun, insyaAllah Azim akan menjadi seorang suami pada akhir tahun ini. Satu usia yang muda bagi aku, tetapi Azim sudahpun dewasa dalam keluarganya apabila dia telah pun berjaya dalam kerjayanya sebagai dealer Celcom bagi daerah Muar. Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar. Agak lambat untuk aku upload gambar2 ini disini, aku lebih banyak menghabiskan masa mengupload difacebook pula. Huhu. Bakal ... View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer
Latest entry:Pameran Pengantin PWTC this weekend
Come visit us Eddie PhotoVideo and Akademi PhotoVideo at Pameran Pengantin PWTC this Friday 13th Nov till Sunday 15th Nov 2009. Free honeymoon package for local and international as well as free gift only from us. Details pls visit our booth no 18 at PWTC. Pls add me at Face Book for regular update just type Eddie PhotoVideo or click this link http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377?ref=ts Click Here => http://www.eddie-photovideo.com( More pictures and details) Looking For Pho... View this Fotopage entry
Ezwan Emary
Latest entry:Pinjam org punyer
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
julia othman
Latest entry:New babies in the family
The first to came into the world is Arina Afia, my bro's 3rd daughter. Sorang lagi Muhammad Afif Danial Imran...panjangnye nama. Anak kakak yg sulung. cute..cute!! ;-) View this Fotopage entry
afif dah montel..tido
tsuboichinatsu tsunamitsu
Latest entry:-raya utara-
tahun nih walaupun perut dah bulat...muatan lebey had..hehhe...nak gak balik umah tok aku kat tepen,perak..pastuh kami ke gurun,kedah..mak dah sound aku..leh ker jalan jauh2..kaki makin bengkak..aku kata leh ajer....hehehehe...sampai gak aku ke umah mak lang,kat gurun..sangat best..konvoi 5buah kete..huhuhuhu...next year leh jalan sana lg... adik ku berbaju kunin n sepupu ku.. adikku farah+tasfi=nur dhia khalisha my luvly mum n dad.. my mum n dad with anak daranya=faizatul hu... View this Fotopage entry
norlie lieza
Latest entry:Pre FPKids Family Day Out 2009
We had a meeting with CADC MPSJ last weekend, and the venue photos have been captured and shown herewith. For those parents who have not register for this event, you are very much welcome to join at only RM10 participation fee per family. Some info bout the xtvt, it has been co-organized with CADC 3C Complex MPSJ Sunway, this year. The event will be held at 3C Complex, on 16th May 2009 9 a.m. - 12 noon there. Sponsored by Siti Ruzaimah Photography, CADC, Pa&Ma, Bake Freshly (Anna), and My Fotozone (A... View this Fotopage entry
mark jones
Latest entry:South Island Trip Day 7 - Lake Matheson (Reflection Island)
Ok, just down the road from Fox Glacier is a lake called Lake Matheson which is famous for reflecting the mountains that surround it. Its about a 10Km hike around the lake, but coming up to sunset its nice way to relax after spending the morning and afternoon hiking on the glacier. Just a shame it was a bit cloudy :-> View this Fotopage entry
ahAzwa mohd
Latest entry:My Hannah dah besar..kejap je rasa
Kejap je rasa hannah besar..rasa cam baru semalam dukung dia as baby.. ni gambar masa nak g celebrate besday ayah hannah.. View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
azimpuch wedding moments
Latest entry:www.azimpuch.com.my
www.azimpuch.com.my View this Fotopage entry
Radhihah Naim
Latest entry:GC Workshop 2008
Parkroyal, Bukit Bintang View this Fotopage entry
LINA AB
Latest entry:Permata yang berharga
Tepat jam 3.15pagi .. 1 Ramadan bersamaan 1 September 2008 lahir lah permata hati ku kedunia ini.. Permata yg diberi nama IZZUL NUQMAN ... :cloud9: View this Fotopage entry
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
fazizaid family
Latest entry:Fairul's Ford Focus
View this Fotopage entry
Yusliza Yusop
Latest entry:Our Magazineeeee
wahh..today...i takde keje kat ofis.. so i create luq's n my magazine... View this Fotopage entry
my babe
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
Nur Lyana
Latest entry:terpaling lamaa...
Salam all... lame tol x berupdate fp ni kan...been very bz la lately....x smpt2 nk update fp..u kno la ..dgn class sgala bagai (alasan! LOL )... hmmm...da lame jugak x bcerita psl anak terona i kan...now da beso pnjg...makin notty n makin comels.... ok la..nti bile2 ade mase me akn upload latest picca of Iman Darwish k..stay tune!hahahahahaha... p/s: lagik satu..since da start berFacebooking nih...lagik la menyebabkan mase utk FP smakin berkurangann...hihihi.. :-D View this Fotopage entry
bb gurl plak!aminnn..:D
Faznim Adiera
Latest entry:MATSRAH Gathering
Hmm nanti yer gambar and cerita... malas! :P :P (tadi rasanya dah tulis story mory semua.. mana dia hilang ek?? erkk malaslah nak type balik) Ni dah kali kedua tulis cerita pasal event ni.. ishkk hilang lagi.. apasal ek? Hmm... takperlah, citer briefly about the event.. yup it was kind of family gathering - sepupu sepapat semua... at the same time celebrate besday yg April.. and sukaneka... kids and adults.. unfortunately... tak sempat nak games utk dewasa, hujan turun selebat-lebatnya.... i... View this Fotopage entry
yea.. menang!
cip nano
Latest entry:Yon's wedding (Kedah- 02/08 & Negeri Sembilan -03/08)
another one of my bestfriends got married last month, nama penuh Khairul Azura nama glamor yon muhahahahah syukur terbina satu lagik masjid antara dua hati nih ;-) Majlis kat Kedah 8-9 Feb lepas sebulan kemudian belah Fahmi laks 9 Mac lepas...kepada pengantin baru selamat menempuh alam rumah tangga...semoga kekal bahagia ke anak cucu...amin! View this Fotopage entry
aishifu ash
Latest entry:[Outing] Gadis Melayu
Location: Pangsun Hulu Langat Malaysia Model :Melor @ Bona View this Fotopage entry
uma & meeeee..
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
exatpn exatpn
Latest entry:Birthday anak aku yang ke-4
Birthday anak aku Fahda yang ke-4 tahun... From, Azura Anuar View this Fotopage entry
Malu-malu nak tiup lilin
Amir Hamzah
Latest entry:Ready for outing...
Today holiday due to Thaipusam... so we went out 4 breakfast, na... actually brunch :-D coz reach there about 11++am so apa gi. Later, headed 2 borders lepak lebih kureng and then abah pi usar2 kat "toys r us" jap then balik la. Nothing much but I really enjoi watch them masa kat borders... so layannnnnnnn LOL At home and ready to go Aksi Amir Hamzah with dino book Adibah Hana with dora book View this Fotopage entry
Birthday boy
bugbites and co
Latest entry:Le Tour De Langkawi 09 - criterium @ KLCC
more pictures http://flickr.com/photos/adzliyana/sets/72157613836730706/( HERE. ) as you peps (may / might not know) im shifting to flickr to almost permanent. but its hard to say goodbye to FP :-D . Life is hectic again as a student, so shooting is consider a third degree things to do besides studies and getting enough sleep! but do visit me at my flickrs site for latest update ( jika adalah) have a great 2009 dearest shutterBUGs. View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Rozita Hanis Jamalludin
Latest entry:Boikot Fotopages
View this Fotopage entry
Rosmas Deese
Latest entry:Alice
j View this Fotopage entry
Elsa mp
Latest entry:This page is closing.
Come to http://www.myspace.com/elsa81 View this Fotopage entry
Nurlea Laurielle Lai Lee Abdullah
Latest entry:I have moved... So long, farewell, Fotopages!
On this date... March 1st, three years ago... (2005), I posted my first entry/ posting, here in my Fotopages. (http://lealaurielle.fotopages.com/?entry=371140(Link to 1st entry)) View this Fotopage entry
Tudiah!!!!!
dona ahmad
Latest entry:Pausing on fotopages
View this Fotopage entry
Muhamad Zaki
Latest entry:Person that i love most..
View this Fotopage entry
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
Yus Vogue
Latest entry:Mr Mikhael mau tido....
Bila kita balik office.. Mcm ni la mika.. Dia mcm tau2 je.. janji mama dia.. ;-) Yelah.. dah remind him byk2 kali.. Nenen only after 8pm.. ;-) Skali klu balik lambat.. cam tu la.. tunjuk perasaan.. Tp dlm pada tu gelak2 sakan gak..hehe.. LOL Jgn gelak sangat la sayang.. kang susah mama nak tidokan Mika kang.. :-O >>>>Announcement!!! :-D Ok.. skali la kita announce kat sini.. Hhhmm.. sebenarnya since kita lock my FP, mcm dah limited dah my Internet Frens.. Specially to all thos... View this Fotopage entry
Hai.. Raja Kapur.. kenapa muka kamu mcm tepung gomak..hhehehe
Good Food Malaysia
Latest entry:GERAI DAGING & AYAM BAKAR LIDO, KOTA BHARU, KELANTAN
GERAI DAGING & AYAM BAKAR LIDO, KOTA BHARU, KELANTAN When I first visited Kota Bharu in 1996, I had problems in adapting to the local dishes. However, I was lucky to have been introduced to this gerai (stall) by my ex-teamleader, Mr Soon Kim Poh (now migrated to New Zealand). The gerai serves special daging bakar and ayam bakar. I had it with plain rice and some gulai. And it was love at first taste! Also thanks to Tiga Abdul photographer, Mr Sham who had recently visited Kota Bharu. He captured some ... View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Izlina Ibrahim
Latest entry:Wedding Reception: Zamil and Farhan
Event: Wedding Reception of Nurul Zamil and Farhan Venue: Dewan Perbandaran Seremban, Negeri Sembilan Date: 23rd of June, 2007 Relationship with author (Zamil): 1) Ex-classmate (Sains Hayat 3- SH3) at Mara College of Banting, class of 1999/2000 (tiru homework matematik dia, dia tiru homework biology saya - believe me, she was never good at biology and it's a miracle that she's now a doctor :P ) 2) Ex-hostelmate at Pandu Puteri 3) Geng buruk lantak Uptown and nasi goreng and satay SS14 4) Gen... View this Fotopage entry
Iztoy bawa botol air siap2
Elmira Nur Shah
Latest entry:Window Shopping @ Suria, KLCC
Supposed to look for my school book, but alas, both bookstores (Times & Kino), doesn't carry said books. So we jalan-jalan makan angin in the end la kan... View this Fotopage entry
Traffic jam pulak.
Ros Leenda
Latest entry:Tomyam Kerang & Anniversary Ke21
BAHAN-BAHANNYA:- 1 Kilo Kerang 2 Biji Bawang Besar 2 Inci Halia 2 Inci Lengkuas 5 Biji Cili Padi – Di Pecah2 2 Batang Serai – Di Ketuk 2 Tangkai Daun Limau Purut 6 Biji Limau Kasturi - Air Dan Garam Secukupnya CARA MENYEDIAKANNYA:- Kerang Di Bersihkan Kemudian Di Rebus. Bawang Besar, Halia Dan Lengkuas Dihiris Kemudian Di Masukkan Ke Dalam Rebusan Kerang. Biarkan Mendidih. Kemudian Masukkan Serai Akhir Sekali Masukkan Air Perahan Limau Kasturi, Cili Padi Dan D... View this Fotopage entry
Ayam Mas Goreng Berempah
nabialishad azin
Latest entry:'umah' baru
Assalammualaikum ... Dengan ini saya merasmikan pembukaan 'umah' baru saya beralamat di http://nabialishad.blogspot.com Sila laa menziarahi saya di sana ye teman sekalian..pembukaan 'umah' baru tu adalah disebabkan saya penat nak membuang sawang di umah ini..byk bebeno..ahahahha.. Namun jangan risau juga..sekiranya saya ada masa..saya akan buang sedikit demi sedikit sawang yg berada di umah ini..heheh tu pun sekiranya rajin la ye..camno nk handle dedua skali kan..ehhe.. Sekian dulu buat masa nih..... View this Fotopage entry
Johan Sopiee
Latest entry:2007 : This is me now
Been a long time since I've been here This is what I look like now. Haha. you can find me here > http://www.facebook.com/johansopiee View this Fotopage entry
sHeiLa kHaiRyL
Latest entry:Hong Kong Disneyland Trip
View this Fotopage entry
Bulan Joseph
Latest entry:Multimedia message
Sweetlumps constructing his TOMY hobby railway tracks outside è house with è children. Hopefully it doesn't rain today. :-/ View this Fotopage entry
msg-15507-2
Faeza Nizam
Latest entry:HEPPY BESDAY FAREEQ DEARIEEEE!!!
Hmm arini anak bujang mama pulak besday 12/03/07 heheheheh....2 YEARS OLD!! HAPPY BESDAY TO YOU SAYANG...FROM MAMA, ABAH & KAKAK AWFIEYAH...WE ALL LOVE YOU WILL ALL MY HEART!!! MUUAHHHHHHHHHHHHHH!!! View this Fotopage entry
Too corious with the cake!
venjii mischka
Latest entry:dari kamera seorang photographer~
huhu...gmbr2 ni dari kamera seorang photographer..cik ady namanye..dia ngan kekawan dia lalalalala snap gmbr kat tasik aritu..skali sangkut gmbr kitaorang daaaa..hahahahah..mekasih cik ady..cantekk gmbr2 nehhhhh..suke kami tauuuuu...so..buleh la korang tengok gmbr2 yang di snap n di edit oleh cik ady neh...cantekkkkk.. ehehe..nama pun photographer ye dak?? hehehe :-D View this Fotopage entry
i like those picsssss..huhu
Ariff Rashid
Latest entry:Heads up people
Sorry for the very long silence guys, I have moved to http://www.flickr.com/photos/arep/(HERE) View this Fotopage entry
Adzleen Mohmood
Latest entry:Meng'international'kan diri...hmm
assalamualaikum wbt... heboh kisah di KMB skang, ura ura nak mengolah balik program program yang ade kat college.. katanya, kebanyakan program yang ada kurang 'menginternationalkan' pelajar... lebih meletakkan pelajar dibawah tempurung... terutamanya program program yang berbentuk agama... :-S :-S :-S :-S so here i list down my international involvement after 4 years in Ireland.. 1) involving & organizing 4 times Islamic Awareness week (including once Islamic awareness month) 2004-2007 ... View this Fotopage entry
MSO and Farah Yusri
Latest entry:Moved.
Assalamualaikum, Please be informed that we have moved to a different domain: http://fymso.com(http://fymso.com) Jemput Datang. View this Fotopage entry
nuya zainal abidin
Latest entry:My love!!!
View this Fotopage entry
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Cek Ya Cek Lah
Latest entry:i'm out...
salam... i have moved to a new place; http://cekya.multiply.com thanx for everything, guys. ;-) View this Fotopage entry
Anne Acasia
Latest entry:Get Together - Langkawi
View this Fotopage entry
Riana Ahmad
Latest entry:Time for a BREAK...
LOST that loving feeling??? I've been at this writing thing since may 2004 (www.fotopages.com)... almost for 3 and half years...I'm going to take a break from this blog for a couple of months. Maybe come back in next year?? After today, I'm not sure I even want to continue weblogging...??haahaaa :oh_god: I like blogs that are written with a personal style. Words on a screen have meaning and emotion. Even better when the person writing can freely express their feelings and not have to hide behin... View this Fotopage entry
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
azrafe zaky
Latest entry:Wan Azli & Maria
View this Fotopage entry
i luv these kids!
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
shema rizani
Latest entry:The day when we were away... Farser's Hill
Actually my dept organized yearly teambuilding event in Fraser's Hill.... this is compulsory to everyone and family is not allowed to join... but since I've never been separated from my little irdina sofea so i've booked company's apt to accomodate them...dunno how i feel if I was away from them.. must be tak tido mlm la...we decided not to go thru tg malim coz it is really far to patah balik...we headed to rawang and follow the old road... last time I've been in Fraser's Hill is last 2 yrs.. mase tu tgh pr... View this Fotopage entry
tiara yg lawa gilosss
Mohd Zaki Mohd Amin
Latest entry:Goodbye, Fotopages ...
After being busy for too long + no time to go out take photos, I decided that it is time to move on now ... henceforth I am now officially announcing that I will cease all Fotopages activities from this entry onwards, and will delete my Fotopages account in September 2008. However, my photos can still be seen here ... http://www.flickr.com/photos/petrofsky77(Click Here To Go To My Flickr!) Last but not least, thank you all for taking the time to view my Fotopages ... It's been a wonderful 4 years wit... View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
Aishah Mokhtar
Latest entry:Wedding
Okey...i noe it has been quite a loooooonggg time since ma last update...well,u know..study n study..and this update is special for my cousin emy who just got married last last last week...hehehe~ well,i just wanna say,congratz to emi and have a nice life~ ;-) View this Fotopage entry
Me Manja
Latest entry:**drowning leaf
Just a simple posting for today... sebab lama tak merayap dan mengambil gambar... diri sendiri terlalu sibuk, tk dpt nk dielakkan... :-D View this Fotopage entry
Lee Novotny
Latest entry:Kuching Trip 17th - 21st May 2006 (Taman Budaya)
View this Fotopage entry
Posing reramai
nurul huda
Latest entry:-Edited-
View this Fotopage entry
sarapan pagi ini..dan aku pun dah naik ZZZzzzzzzzz...
cik yee
Latest entry:Gerhana Bulan Penumbra
View this Fotopage entry
miely DingDingDong
Latest entry:tak de rambut.. :-P
location - dalam boat kat tioman View this Fotopage entry
eda hj burhan
Latest entry:Kecil-kecil.....
uhuhuhuhu....actually episode kat canberra itu hr lom habis lagi..ade satu last episode iaitu lawatan ke rumah org2 kecil..(bukan dwarfs ek).. tak sempat sebab itu hr sibuk2 sgt nak balik raya... manalah dan nak upload fotopages... oleh kerana skrg nih dah free sgt2 (coz i'm done with my masters!!horey!!).. baru la bleh nak upload benda nih... anyway...nama tempat nih cockington green rasanyer..tapi masih dlm area canberra...dlm nih takdelah ape sgt..cuma org nih dia bina tempat nih utk tourist dtg jek (... View this Fotopage entry
dah sampai driver, dia plak nak gambar..dah jum!!
DIELLA N HUBBY
Latest entry:MENJELANG HARIRAYA... BERAKHIRNYA PUASA...
...Just finished with e cooking n all... hehehe... eh, i cooked myself tau... betul, tak tipu... :-D so 2moro afternOOn ke umah my mother in laws dulu (as usual ~ every year nyer scheduled) @ Commonwealth Drive... with the Tapau foods... n brought 2 paket muruku (that I bought from Kak Jar) 4 her... (tahun nie x kasi kek, tuka selera plak...) Then by evening off to my parents kat Woodlands plak... haaah!!! kat sana baru leh dok lama2 kan... jumpa almost my adik beradik... :-D Can't wait to eat... View this Fotopage entry
Mok Nik
Latest entry:Yellowstone National Park - The Mud Volcano
The Mud Volcano and the Sulfur Caldron is probably the best smelling area in the park (not that other areas don't effuse hydrogen sulfite, but the most impressive arouma has to come from around here!). The sulfur caldron is among the most acidic spring the park, with a PH of 1-2 (that's close to one molar of strong acid!). View this Fotopage entry
The Mud Volcano
Gina Choong
Latest entry:Aunty Aileen's Spaghetti
get the full recipe at www.kitchencapers.net View this Fotopage entry
ready to eat!
shasha black cat
View this Fotopage latest entry
Aeee Beee
View this Fotopage latest entry
Sudah Delete
View this Fotopage latest entry
nis cat
Latest entry:we are moving....
this is my last entry here...i'm ashamed that i haven't done this earlier..:-( i'm now in the early stage of 'kemas' rumah baru..it's still a bit unorganised... i will keep this page up until end of march, and will close down my account here completely then, thank you ;-) do visit us at http://hanifamily.wordpress.com :-> View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016