My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Oct-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
salam lebaran & eppy deewali

 
 
 
 
wishing all muslim out there a joyful syawal no matter where you are. not to forget all hindu's out there a happy deewali. to those driving back to hometown drive carefully 'berhati-hati di jalanraya & jangan abaikan nyawa yg tersayang'. tak lari kampung dikejar & please check everything necessary on your vehicle coz we never know what's waiting for us on the road. make frequent stops if you are sleepy & better still rotate driving if you have more than one capable driver in the car.

W

to others, do enjoy the long break & me will be off for 1 week too yahooo!!!!! oohh ya kuchai menyusun 10 jari mohon ampun & maaf dari ujung rambut sampai ke ujung kaki andai terkasar bahasa & terguris perasaan sepanjang our virtual friendship. do convey my regards untuk keluarga di kampung.

WWWW

Quote:

ok..ok...zelna plak tag me nih ekk my list...(bole la tanda (x) kat mana2 yg terkena )

( ) main bunga api cant recall the king cat or hat belang2 merah tuh tau2 dia tak berenti tempat yg patut sudah sampai ke tapak tangan. cucu sulung kan tak cukup tanah arwah atuk amik minyak sib baik tak bertanda
( ) cooked lontong & forgotten to put in the tempe, tauhu, fucuk & suhun
( ) besok nak raya nari baru pegi pasar & cooked & cleaned until wee hours tak tido mlm raya trus pi semayang raya balik pitam
( ) budak2 kasik salam luar umah we pretended we're not home siap perlahan tv, jalan merangkak & tutup pintu (huduhkan perangai kitorang dak laa minum sket jek nak duit benornya budak2 tuuu)
( ) masa tuh blender rosak so mum gets us to potong all the kelengkap nak masak dari bawang, serai, halia, lengkuas & from keramat dia pegi chow kit to blend all the things
( ) pagi2 raya naik bas sri jaya pi chow kit sbb lupa bli spaghetti nak makan ngan laksa johor
( ) buka posa tepi jalan (to be exact depan a&w & kfc jalan tar sbb malam raya pi bli kusyen & sarung dia skali)
( ) kitorang seme kena post balik kg then mother tak balik coz abah ateh kapal masa tuu
( ) terlampau percaya ke tailor soh design baju tu dia aiihh mcm baju akak melah raya tuu (that time kurung moden is so the famous)
( ) neighbour tarik sliding door sbb tak nak asap bunga api masuk umah depa
( ) cursed all those budak2 flat dok main mercun mcm bom tuuu. hallo kan dah bergema the whole block. oohh ya same goes to my apt ada pegi main dkt parking helloo brain kat lutut kaa?
( ) tukar2 lauk with neighbours & as age increases yg paling kecik la kena antor

ahhahahah enuf said...am not tagging everyone but am sure everybody out there ada kenangan raya memasing kan


p/s: kami paling besh raya kat kl jek. andai yg sama2 ada d kl jemput la ke rumah kami d klang


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net