My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 18-Oct-2006 19:07 Email | Share | Bookmark
ikea buka puasa buffet

decided to join pah & fwens for buka puasa at ikea. for 15.90+ per pax the spread is not bad & tasty (itu yg penting). bukan nak puji lebih but their fud not as bland as hotel fud (ahahha mati kena bambu ngan org hotel). they rotate the dishes everyday. menu yg ada nasi carrot, mihun siam, daging lemak cili api, cencaru kicap, lamb apa mende tah, sayur, tahu telur. then dessert mcm2 adaa, keropok section with all the sambals, then ada gado2. eskrem pun ada. drinks pun a few gaks dari tebu ke ehh mcm2 laahhh meleleh plak ayaq lioq

ecece ini mukadimah jek / ini baru la me in action
WW

few things they could improve on is to have perhaps 2 counters for the dishes ini nya que ya tuhan srupa mau pergi berperang. nak masuk tuh satu hal la jugaks quenya kan. well what do u expect? oohh ya by all means to my non-muslim fwens out there, i know u have every right to eat ate dinner time kan tapi just give priority to your muslim fwens nih la yg dah satu ari posa. ehhh ini tidak dia yg 2 kali naik sebok sama mcm habish ngat lauk tuh. on normal days pun quenya mak datuk cant imagine over the weekend nya crowd ayaakkk.

nilah sticker dia / haa meriah kan meja kami
WW

they open up only at 6.30 but bcos of the humongous (betui ke tak eja nih) crowd 6 lebih depa dah bukak. make your payment first then u will be given sticker to stick on yur body. oohh yaa its very convenient dengan surau & telekung yg bnyk ready to accommodate the patrons. kudos to ikea & am not surprised if the price increased next year. tapi slagi its beyond 20 hengget am sure everyone is more than happy. kudos ikea!

p/s: ya hampuns henpone kualiti ajers kumira kalu mau kena perambat ngan ikea's mgmt


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net