My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Oct-2006 19:00 Email | Share | Bookmark
buka posa: ex-atpn class of 94

the early birds
 
---mx-incoming.cavtel.net 0
hubby mas & baby
hubby momoi, mas & momoi
alin said & shad co
 
 
hubby & baby zehan
shaz&hubby, hubby&baby taty
hubby itan hasnan
yati salleh & azrina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
after 13 freaking years at last dapat jejak kasihan kembali with my former asrama mate. ya allah rasa mcm baru abish skolah jek smlm. masih tak berubah though masing2 dah maju jaya. yg anak 4 pun masih maintainance badan cam dolu2 gaks (kita tabik spring ok)

WW

omg am speechless. nak organise tuh satu penyakit la kann tapi once dah bertemu muka tuh sonok tak terkata. bila dah ramai2 tuh mcm2 cirte laa. set nih cirte cks (= cinta kenangan silam) memasing, set nih dok tanya org nih mcm dulu gaks ker and on top of all updating each other bout oneself. of course dah lebih dari adik-beradik dari form 1 sampai ke form 5 muka ini jek yg kita nengok ari2. basically growing up together mau tak rapat.

akhirnya dapat gaks kita jumpa. ada tuh sampai tak lena malam tito excited nak jumpa kengkawan. ini baru 31 org inclusive hubby memasing kalu seme 43 org geng kita jek kompol mau kena bukak tikar kat fountain klcc tuh. to the hubbies thank you 4 being so understanding siap buat association depa plak. sampai kan kita seme dah ready nak balik ehhh depa plak baru nak start gebang

WW

kengkawan seme hoping its not gonna be the first & the last time. insyallah other get-together to come kay. next round amik gambor anak memasing plak mlm tuh mak2 yg galak lebih. thanks all for the lovely evening indeed our 5 years of memories together dah flashed back into my mind.

p/s: sat ekkk fp nih cirit-birit makan banyak gamaknya over the weekend tak muleh masuk gambor agi ayaakk


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net