My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 14-Oct-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
jalan tar

 
 
 
 
tak sah persiapan raya kalau tak ke jalan tar. yelah everything within vicinity dari pertama, ke sogo, terus jalan bunus & the whole stretch sampai ke masjid india sanun. tapi me & my sisters tak rasa the need to go there as we have bought our raya material way in advance, kuih pun buat sendre (ada la kuih tunjuk tapi order kat our regular makcik jek) so tak de mende yg kita nak dari sana.

abaden not for my darling aunty dah jadik annual affair. last year seeing us escorting her to buy langsir, karpet, munger. haa this year puloks kita bli runner, quilt oohhh yg paling penting kedai kasut central idaman malaya . ya ampuns teh kita tak berkira pun. Sonok gaks nengok org mesia berasak-asak shopping. yg me paling tak paham tuh dari stat bazaar tuh sampai la ke hujung sama jek barangnya kuih, baju, brooch, runner, bunga pun nak gaks jalan sampai ke ujung ahahhaha emang la org mesia nih.

WWWW

yg acik tak gemor tuh masa tuh laa nak tolak stroller budak, yg pakai payungnya lain ayaakkk kan dah menyusahkan org namanya. dah nama anak kecik yg gaduh nak bawak sama tuh awat? my mum pernah cirte 'korang kecik2 dulu mama ukur jek ngan tali pehtu tinggal umah ngan abah tak pun ikut tapi sume duduk dalam keta tak sampai ati nak impit2 celah org tuuu. but nowadays ya tuhann mcm gerabak ketapi dihangkutnya sume hadduuu me yg tulun pening

hmmm taun depan makteh nak bli apa plak ekk **larriiii nanti raya kita mintak mahap ekk teh "

p/s: eii tak suker tauuu fp nih pagi2 senin mula lah senak perut. am gonna letak karangan gambor later-gater


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net