My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Oct-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
gymfreak: buka posa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
this is our 2nd year buka posa get-together. tell u its not easy-peasy to get everyone at one time but alas kata sepakat dicapai today is the day. dah dapat ari tempat la puloks. tell u, the buka posa rate is ridiculously expensive ranging 45 above tau. bukan masalah berkira, abaden knowing its fasting month & after fasting for a whole day berapa bnyk sangat la kita ble consume the fud. neway, takde demand mesti takde supply kan. thanked our lucky star santini's @ klcc ada buka posa for 28.88++ per person & the spread is not bad + tasty. ini barulah org kata value-4-money

WW

enuf bebels, moi was fashionably late. mana nak tahu traffic was at a stand still. me happily lili-lala balik umah freshen up bagai (eksen org ajak mandi kat gym degil nak baliks jugaks rasakann). left home bout 6.30pm. skali all the way thru dari flyover f&n trus ke indon embassy, tunnel to tun razak haram tak bergerak. ya allah apa hal nih? i mean few days before that me ble lumba lari ateh jalan sbb sume org dah ready kat umah nak berbuka.

WW

then me divert to bukit bintang as usual laa nak daki bukit tuh sangkut. rupanya another big culprit ada konsert apa lah plak bulan2 posa nih siap pentas bagai dari 4 lane dah jadi 2 lane bleh? then pusing sultan ismail nak ikut kia peng hmmm bugger btul sangkut jugaks jah. sudahnya azan lam keta la jugaks huhuhuhu. masuk kia peng pun sama tak bergerak me dah nekad nak park kat aquaria then jalan kaki apa nak jadik jadiklah. skali jalan stonor tuh ehh trapik clear. jalan trus ikut exxonmobil then left to klcc parking. adeh laar

WW

this is also a belated besday celeb for both eddie & bel. thanks dearies for a lovely evening. not easy to get to see everyone at a time & am missing u guys aleady. sowie yaa madam organiser lambat mcm hape ahahhaha. shall we have another session for raya plak?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net