My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Aug-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
konvo angah

 
 
 
 
 
 
 
angkut batu ke long? ekekekke
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
tak sah ler konvo takde munger
 
 
we were off to penang again & this time around angah shikin nye konvo kat usm. since pi 2 keta so me appointed as pilot keta kerinting. aiyooo sonok pun adaaa cuak pun adaaa dah terang2 tak illiterate jalan penang kaann harus la sesat nih. sib baik recent trip ke sana tuh ari bukak mata so sket2 ingat ler landmark sana.

WW

we rented a 3 bedroom apt at eden fairway condo located at ferringhi right opposite golden sands. aiyaakk emang ler tak sabau nunggu the nite market very itchy nak the cheap cd's (idup cetak rompak )

WW

ahlil rombongan cik kiah is pakncik, makcik umi, pakteh, makteh, kerinting, me n adik. angah dah sehari awal kat usm. yaahhh walaupun sesat barat tapi sampai gaks kami ke chowrasta, padang kota, gurney drive ehhh seme tempat la sampai so lepas nih tak takut dah nak ke penang yahooo (teh bukit bendera tuh kaann nanti kita pi amik exam tour guide dulu ekkk muhaahhaha)

WW

tapi the experience ikut jalan lama tuh really opened up my eyes. seriously emang my darling uncle nih emang terkenal pi mana2 be it la highway canggih lagu mana pun dia tetap ikut jalan lama bleee?

WW

congrats angah, now slowly build up yur career kay. to others thanks for a wonderful time & i had my deserved break (piiraahhh break manjang )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net