My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Aug-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
melawat baby ahkun

sebok memasing ngan henbag weehh
ini dah kat seremban
ni lah baby besor nama mizan dia demam tuh yg melekat jek
ayan & ca
cmah & ikhwan
 
wakil tunggal puak truna baguih bapak mithali niih
 
 
ca nak baby pink
gambaq kluarga harusss
besaq spread sarapan kami
lama dah pun kita nih idak bertemu 4 mata so in conjunction with ahkun's baby girl delivery sepakat laa rombongan cik kiah dari kelumpo ke seremban sanun. ooohh yaaa our breakpast in the morning telah ditaja oleh pn ayan & co. nyum..nyum...hingga menjilat kaki adanya

nasi lemak, sambal udang sabah, mihun goreng spesel, dunkin donuts, karipap sardin
WW

lepas seme dah kenyang baru kami berangkat ke negeri seremban plaks. 2 keta jek pun pegi senang skali jalan dari bnyk2 keta kaann. skali kat sana mak ahkun dah siap masak nasi bukhara, ayam goreng rempah ngan sayur campur goreng puloks. aiyooo murah rejeki tul kami. ooh yaa cutenya baby nor aliya serba pink dia. tapi abg mizan dia demam so melekat jek la ngan mak nya. tak menang tangan kong mana dalam pantang, mizan plak merengek then baby plak susu time. aiyoooo hang on there yaahh kun.

welkam to the world aliya sweetie
WWWWWWWWWW

to nani-mie-iman, ayan-ca, c'mah-ikhwan, kmai, ahkun & co thanks for the lovely meet-up. k.mai thanks for the lift from tmn desa to bangi & ayan thanks for the ride from bangi to seremban. mak jadik mem jek menyandor weehhh.

WW

to yg lelain, takpers ada rejeki next-up upacara paneh umah cik yan & co ekkk!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net