My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 2-Aug-2006 22:00 Email | Share | Bookmark
makan durian yuk...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
we were talking bout it since last week. skali last nite ayoh laahh kita mamam durian. dusun mana kami nak serang? jgn susah tuh haa kat pandan jaya just by the road side before u reach the traffic light nak ke mrr2 or taman cempaka. its just before the bp & shell petrol pump station.

WW

seriously, 2 years working in maluri me have been passing by the kedai countlessly tapi idak ler penah berenti & makan. the taste i tell u cik jahh....priceless. hingga menjilat kaki katanya ( mind my over-exaggerating). sambil makan tuh terbayang kalu mak buyung yana la datang kedai niihhh ada yg beranak immediately kots atenya seme pong dia nak makan.

WW

uncle tuh siap mai hantaq ada stowey tau behind each durian. XO laaa bitter ada rasa beer laaa bole mabuk katanya hiks then durian king laaa aiyooo. oohh ya partner in-crime smlm me, yew mun, eugene, zaza & lola. haaa jgn x tauu my chinese frens nih lagi pandai. siap ajar kalu nak kasik tangan tak lekat bau kuat masa cuci tuuhh alirkan air at the pangsa durian tuuu then mcm besa lah nak kasik badan tak paneh minum ayaq dari pangsa durian tuh jugaks!

WWWWWWWW

rega wise idak ler acik tau tapi yg pasti each durian depa timbang kilo! thanks yew mun for the treat. malu aiishhh at all time kluaq makan mesti dia blanja kita punye! next trip our turn plak ekkk. to others slamat menjamu mata & kalu ada time pi la kedai nih sbb nya thru out the year pong emang ada laah supply duriannya + other fruits pun ada gaks.

WW


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net