My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-May-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
stimbot at dusit thai, sunway pyramid

 
 
 
ini baru pembuka bicara
both me & pah had a spring clean day in the house. kuat tak kuat kami breakfast karipap ikea & balance lasagna yg tapau mlm semalam.

kemas punye kemas tau2 dah 2pm. aiyaakkk patut la dah nyanyi lagu dangdut. no matter how & what emang nak jugaks keluar. on the road we still cannot decide mall mana plak kita nak ukur nih. me suggested OU tapi mentah2 kena reject. leaving behind sunway pyramid & midvalley. me takmo m'valley sbb dah kat kl nanti me nyesal tak bawak keta sendre & bole balik trus so sunway pyramid it is.

elok nak buat u-turn nampak free parking via masjid for sunway pyramid customers. typical malaysian kaann sonok lah sgt mende2 free nih skali dah park nak naik the jejambat ya rabbi narrow & steep nya tangga dia. tinggi laks tuuu. plak tuuu ramai mat2 & minah indon nih lupa sat me kat mesia kaa indon kaa aiyaakkk

WW

masuk dlm thank god for the air-cond sjuk sket ati makcik. now hunt for makan place first. priority big serving & we can eat a lot . last resort emang hartz chicken buffet la skali pass by dusit thai ada stimbot buffet for rm21.90++ per person. haaa this is what we want. trus aje masuk ke dalam & the rest is history plenty of choices from meat to the balls & stuff. ooohh yaa there are also thai fried rice, fried rice noodles, ice-cream, fruits & pudding as part of the buffet. you are given 2 sided pot where they have the clear & tom yam soup to suit your tastebud.

we were full mcm ular sawa & thinking of climbing back the jejambat lessen the guilt in us then pusin punye pusing about 7 baru balik. yaahhh such a gud mkn2 achievement in 2 days ehehheheh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net