My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-May-2006 21:00 Email | Share | Bookmark
jln2 cherating - part 4

ayoo ignore my big betis naa
 
 
 
 
puak2 nih x sah la ke mana pong kalu x main UNO. tell u even 10 kali lah pun main mende nihh emang mcm2 kelaku tau from the players. yg kompiden smile nak abish cepat tau2 salah nomor pun adaa, yg punye la nak sorok dari org separa nak telentang dari katil pun adaa, yg sorok kad bawah katil pun adaa, yg mcm kuda semput nak turun kad punye lah slow pun adaa. yg khianat ker org emang slalu adaa, yg tukang ngintai kad org pun dah besa, yg tukang announce sapa ada kad apa pun adaa. tak cukup tuh selang seli plak lawan kentut (kunun lari pi tempat lain tapi bau dok ikut tuh apa kess?).

WW

ooh not to mention the sweet companion eg cokelat & cookies that helped to increase everybody's sugar level (thanks to chef). dah tuh nganga molot nengok cerekerama tau2 ada org game sudaa!

WW


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net