My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Mar-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
iman harith

meriah tak makanan tuk org sehat? hiks ober kann
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Quote:

sms dari mie (hubby nani)....
alhamdulillah...mak ngan baby boy selamat (3.37kg; time: 2.32 pm)



yup...chip al-nano cyberworld dah pun selamat melahirkan her first baby di hospital ampang puteri. maka berangkutlah rombongan cik kiah nih melawat aka meramaikan majlis. bila dah reramai nih piknik sakan la ate demak plak bawak bubur & sekalian lauk pauk. adeh laaa mcm umah terbuka adanya!

WW

jumaat kots dia akan discharge & balik berpantang kat ipoh sanun. take care dear & c ya nanti yaahh! ooppsss kita sempat nonton video taken by the proud dad skali tgh nonton2 tuh ehhh demak sedeh terlebih plak sbb dia nye delivery history yg very touching tuh yg dia emang senang tersentuh ati lah time2 camni.

aksi sedeh makde
WW

to iman harith, welkam to the world sayang!
WWWWWWWWWW


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net