My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
teka lah sape nihh??? (25/12/05)

presenting u cik lentok ca namanya!
 
 
 
lentok jgn x lentok
 
 
 
beshnya adiah2 diaaa
 
eehh aia & ayin
konpem mereng!
hayooo shot muntut jek amik hiks!
sib baik la ada 2 sejoli nih
yaayyy at last dpt gaks jumpa our darling ca @ alyssa. both me & yana berjaya jugaks sampai ke besday party 2 taun ca kat tasik permaisuri sanun. my..my.... sropa sebijik sejiban in the pix & live. cumanya emang dia comel lah sgt2 tauuu. malu plak tuh ngan org!

WW


to both mama & papa ca thanks 4 the invite & opportunity to see other fp mommies & farah mso pun adaa. mahap la yeaaa bukan sombong malu benornya virtual mcm mak nenek commenting each other dah jumpa live cam kaku plak

WW

the nasi minyak & mee goreng emang sedap tak hengat . sampai jek umah ujan plak maha lebats pengsan tak sedor diri. then punye lah galak amik gambor ngan ca idak ler amek gambor ngan mama dia ayaakkk tak snunus tul kami nih

WWWWWWWWWWWW
WW


pssst: k mira, ca muat daakk pakainya? nanti one sweet day ble plak main dendan2 kat rambut cenonet dia tuh kaayy!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net