My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-Dec-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
the little girl in me

 
scrungie set
segala mak nenek sepit
bathroom clip & family
small getah that comes in pair so i could ikat dua my hair
 
Quote:

me: nangis in the bath tub sbb abah potong rambut pendek then mcm kena gigit tikus
mama: bah anak kita pompuan biar lah bela rambut panjang
abah: i rimas nak dorang nampak kemas
mama: anak kita bukan askar la bah
me: malu nak gi skolah dah la jadik pengawas time tu malu tauuu!!!


WW

eversince then i started keeping my hair long & never turned back. hari2 la dendan rambut ke sekolah. stylist dia my mom la be it tocang lipan kaa, ikat tebu kaa, ponytail kaa emang mcm2 pesen adaa.

ooh ya having a wavy hair doesn't permit me to just go out & let my hair free just like that. i have to put a hair clip or just tie it to the back. idak kalu will end up like a singa lapar

sejak tu la i started collecting all sorts of hair pins, clips, scrungie (betui ke idak spell nih), hair band ehh all sorts of things la. bli pun kat mana2 je janji cantik on my eyes! so anyone wants to join me for a hair make over?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net