My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 22-Oct-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
buka puasa umah izan @ house warming

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
we had our yearly buka puasa event over at cik gebu @ izan's house in bandar bukit raja. its also her 2nd house warming event. rezeki dia kan kami numpang jek lah hehehehhehe

WWWWW

with almost full attendance separuh terbalik dibuatnya! alhamdulillah, this family of ours is getting bigger & bigger. therefore, amatlah tidak ssessuaaii kalu nak buat acara bebuka kat luar. kesian kat ampunya kedai @ restoran.

kuchai: kong poh chicken, kerabu suhun
makde: lemak cili api perut, pucuk manis & labu masak lemak
izan: sup tulang, rendang pedal jawa, ulaman, nasi putih
ayan: siakap stim
nani: pecal
kong: sayur campur goreng
WWWWW

nuya: tepung pelita, onde-onde, karipap
tipah: popia (sengkuang&carrot)
nani: popia (ayam&mixed vege)
yons: ice blended tembikai & fresh cut tembikai & honey dew
k mai: chocolate & vanilla ice cream, hersyey's strawberry & coklat syrup
WWWWW

tell u, this is the best buffet ever. complete from main dish, ke dessert & ice cream sume ada. nama pun pot-luck & this group when it comes to food emang generous abish! oohh ya & the non-stop laughter emang riuh la satu umah. sumenya nak bercakap tak moh kalah! my 2 darling sis pun dah jadik part of the group jugaks!

to izan & family, thanks 4 the hospitality! lepas nih suruh kita mai kul 4 pagi pun jamin tak sesat dahh!! oohh yaa P = parking tauu!! to others terubat rindu nak bertemu bermata-mata.

oohh yaa special dedication to ayan & ca the coklat kek tragedi oktober itu akan kita kenang sampai mati muahahhaha



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net