My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-Sep-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
surprise!!!! (16/9/05)

ayaakk me besar agi! she's sweet kan?
elok la tuh sama2 gila amik gambar! heran org kat mcd nengok
 
bulan in action!
last but not least!
see aunty snap yur picture already! ok..ok aunty tak kacau ummi
what a friday! to make it even better i get to meet...jeng..jeng..jeng....lovely k bulan! yeahooo!!!! to fp members she is no stranger & chances to meet her & family macam tak percaya jek!

WWWWW

though its just a short meet-up gaya mcm dah kenal lama! and your girls is such a darling! tapi itu 'kememeh' act in the end sangat la touching! sedih dia ingat dia dah kena tinggal ngan sume org!

jgn jeles at last me dpt jugaks mehendi touch dari org singgora tauu! she is so talented & its so natural!

WWWWW

to bulan, its so nice meeting u! tak tipu u are way much younger than the pictures! thanks also for the free lesson with our sama tapi tak srupa kumira! my shoots are more meaningful now! to the clan sowei la ekkk me came up out of nowhere kacau jek!

insyaallah panjang umur kita jumpa lagi!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net