My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Sep-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
jln2 genting - part 1

dlm bas kat terminal putra
 
in the cable car dah
yaahh ayuh kita mendaki
apa2 hal kita isi minyak dulu
nak pi outdoor theme park
belakang tuh casino! muslim takleh masuk!
ececee ada mcm kat vegas takk?
ekekeek nak jadik statue of liberty la plak
me & mas
on the way nak pi melalak
in the karoke room
punye nak nampak times square ateh tuh sipi jek nampak kita!
depa tak ikut cucuk langit gi amik gambar kat luar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
though people says "there's nothing free in this world" but not for me though! this time around it brought me up to genting plak. we manage to get a 1 nite free accommodation at the first world hotel, genting. tapikan since its a shoulder season kenalah surcharge rm20. divided by 4 its still cheapo!

WWWWW

then tak cukup tuh ada plak all those vouchers buy 1 free 1 i likeeee!! pehtu being us kan siap masak bekal before we climb up the hill! the supply lasts us sampai the next morning before checking out! all in all we spend bout rm50 for everything & we manage not to spend anything to buy food muahahahah! very economy trip betul! can call us org tua or makcik2 but this tembolok besar sisters kan sume pun sedap kat ateh tuh takde bekal kalu rabak poket dibuatnya! tak caya ini menu kita:

me: fried mee hoon/pita pocket sandwich/moon cake/maggi/titbits/diet coke
tpah: nasi beriani ayam, sushi, soft drinks
mas: almond cake, titbits

WWWWW

the beloved ahlil rombongan is my 2 sis & my fren mas. thanks dearies for such a good time & to mas jgn serik jln ngan kitorang ekk! yg penting u will not die of hunger traveling with us

us on the flying coaster! hhuuhuuhu tak moh naik dah lepas nih! am old aleady heheheheh! muntah lepas turun tu!
WWWWW

we only played the new flying coaster. didn't even masuk the outdoor theme park coz tak rasa nak main all the games & nak masuk jenjalan pun nak kena duit nih RM19 apa daa! menci tauu!!

abaden, the be a star karoke & cucuk langit itu yaahh sronok bangat!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net