My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 20-Aug-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
jln2 balik pekan - part 1

 
tgh nih umah asal
tahan dah nih terang dulunya utan belantara
haa ada projek nak wat loji katanya
depan nih dulu pun hutan belaka
hall 1
hall 2
 
tengah umah
hall 3
dapur
belakang nih kalu kenduri or cuci barang dari pasar
Quote:

Balik Kampung - Sudirman ( Sudirman )

Perjalanan jauh tak ku rasa
Kerna hati ku melonjak sama
Ingin berjumpa sanak saudara
Yang selalu bermain di mata

Nun menghijau gunung ladang dan rimba
Langit nan tinggi bertambah birunya
Deru angin turut sama berlagu
Semuanya bagaikan turut gembira

Balik kampung oh oh...( 3X )
Hati girang
Ho ho... Balik kampung (3X)
Hati girang

Terbayang wajah-wajah yang ku sayang
Satu-satu tersemat di kalbu
Pasti terubat rindu di hati
Menyambut kepulangan ku nanti


WWWWW

amboii galaknya! neway this round is back to my own kg. ehhh my kg kaaa? kg on abah side more like it hehehheheh! neway sejak atuk dah takde nih tokchu kita pong dah dok kl. maka tinggal la umah kat kolam puteri, peramu pekan itu seorang diri.

WWWWWkeluarga besor cikgu aziz
WWWWW

same ol same ol cumanya rumah kena tinggal nih kan sepi jek la nengok nya. dah ler jauh ke dalam. ada tidak bunyi seren kilang mentiga tuh jek la pong. sib baik la ayahde yg dok umah tuh & ulang alik to his workplace. ada tidak cuti skolah la tokchu balik itupun kalu ada kesenangan nak jemput dia balik. but the feel is different compared to masa atuk ada lagi. but that's life cycle yg hidup pasti akan kembali.

WWWengsel/sendal cenggini takde dah kat kl
WWW

arwah nih dulu mang suka besarkan umah senang bila anak cucu balik katanya. itu yg dok tambah bilik je kerjanya then hall 1 & hall 2 tuh pun as time goes by sudahnya umah tuh ada 5 bilik, 2 stor, 4 bilik air. adeh laa besor gila! hall jek tak terkira banyaknya! itu yg bila kenduri lam umah tuh jek segala-malanya.

ok lah cite memanyak sebak plak ati teringatkan atuk! hmmm bilalah agi nak balik gamaknya?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net