My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Jun-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
jln2 tioman - part 4 (the animal planet)

here kitty..kitty
 
awak nih mai dari mana plak?
 
akakkk nak masuk tak lepash padan muka!
amboii shedapnya menjilat!
while studying, the jakon me can't help but keep looking at my surroundings. give me a break! the most pon i could concentrate for 45 mins lebih itu adalah duhhhh!!!

WWWWW

so dlm tgh syiok2 belajar tuh tau2 mai this gomoks cat. mak aiii beshar gilak her peruts. then she is so manja. hmmm kucing peliharaan la nih! stray cats kalu takde mana nya dia mai dekat if u called!

WWWWW

pehtu tetiba nampak ini plak! maakkk!!! since my kumira zoom can only go this much stakat tuh jek lah! dlm i dok sbok snap tuh dia ble main berenti-renti ekkk mcm tau2 je am snapping him/her (only dia jek tau). ask me to go dkt kalu skali dia turn towards me kangkang kiak nak lari!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net