My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 5-Jun-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
pizza kuchai

ing: sosej, mix vege, bawang, roti calit with butter & cili sos
tumis or masak all the ingredients
pukul telur in the mankuk & pour in the cooked ingredients
put it on your calit bread
lastly kasik bakar sama dia
yea bertemu lagi kita ye puan2. ahahhahahah ayaakk ini sudaa jadik fp recipe. kwang..kwang..kwang...

besalah kan xtvt di hari ahad. b4 pegi swimming smlm teringat roti dah nak expire. kalu nak makan mentah mcm tuh emang ler tak jalan. teringat lama dah tak wat pizza.

so begitu..begini siap la pizza ala kuchai. bole tambah apa suka. me bukan jenis nak buat2 doh nih bukan apa utensils kat umah tak complete + tak kosa lah jah ooi nak timbang apa sume nih. then nak pi supermarket just to get the instant doh itu sungguh tak sessuuaiii.

enjoy the pix method yaaah!

WWWWWtadaaaa siap dah me pizza
WWWWW


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net