My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 31-May-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
jalan-jalan genting part 2

 
jauh agi nak sampai
8 igek pegi balik
 
 
eehh ada org asli
sing yur heart out here!
jgn kata bebudak mak budak pun harus teruja nih!
 
apa senyum2?
 
 
 
bilik kemban nih pompuan punye!
ada private room tau
pintu toiletnya main lipat2 nih
tanduk kang!
balik dah
sampai dah genting skyway station
 
 
WWWWalmost sunset
WWWW

this is a sequel from the trip sewaktu nonton itu oliver. the last time we went there tak ingat dah last year or the year before. emangnya manyak juga changes. harus kena make another trip ini. haa kita masuk itu light & easy weekend getaway lah mana tau dpt trip free mak suka.

kota keriangan nih mang ler asyik kalu pegi. siap duit je la lam poket coz yg tak nak kat bawah nih sume jadik nak atas tuh

eateries nya pun dah ada banyak yg baru, then ini safari disco me like the interior! very african gitu.

WWWWWme sukak lampu ini
WWWWW

jadik marilah kita beramai-ramai ke genting sanun!

WWWWWi'll be back genting
WWWWW


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net