My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 5-May-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
4x4 - alor star

menara alor star
 
pekan rabu ini dpt lalu je la pun
taman pe tah nih melingkar-lingkar
 
 
Quote:
masjid negeri


finale of the trip is pusing2 alor star aka convoy kengkonon! sonok la pi lunch kat menara alor star then pi amik grup photo kat dewan sidang (ehh chopp betul ke ekkk) yg opposite masjid negeri tuh.

Quote:
balai @ dewan sidang (tak betul kalu kuchai kencing korang la ekk )


dah la sume mcm ular sawa baru lepas mencekik dah masuk situ tgh2 panas semata nak amik gambor sabor je la!



p/s: nama je org kl menara kl pun tak naik agi!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net