My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-Apr-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
4x4 - pets

ramainya wabbit!
 
mak aiii cam angelina jolie la bibir dia
jambu tau ikan nih!
hihihihihi terpaksa di back date kan semua coz takut ada other events dah overlap lah plak!

pppp

still from the trip kali ini adalah on pets. am sure masing2 ada binatang kegemaran. for us it has been cat all the while. tapi lepas comot past away few years back full stop dah! no more pets! how la sampai makan nasik pun dok rebeh je!

ppp ppp

the rabbits is from bugs bunny village of mutiara pedu lake & the ikans from umah pak syed. baguih tau umah dia nih mcm2 ada! murai cabuk merah pun ada tapi nak2 maghrib nih kan dia mcm ulat tak moh dok diam so lupakan je la cita2 nak amik gambor depa! kekira cam lawatan sambil belajar gitu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net