My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Apr-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
walk-a-hunt

adik & alang
cewah ini mukadimah!
dia mai dah!
buat la apa pun aku nak makan!
jilat apa tuh dik?
 
 
 
 
 
 
 
nomor yg tidak bertuah heheeh
this is what its all about
 
 
 
 
 
shhhh hunter's at work!
apa daa same kamus!
we started this 2 years back kot tak silap! memula kita join bp-genting walk a hunt end of 2003. then last year kita participated in 3 events. this year pembuka bicara trus je 2 hunt in a row.

sonok tidaklah terkata. a'way kami budak baru belajar kan still a lot of room 4 improvement. no worries ada lagi kita masuk.

why kita tak join motor hunt? keta not so compatible heheheh takut berasap tengah jalan & yg walk nih pun tak tentu arah lagi ada plak terbabas tah memana 4 the motor hunt nanti

to my sparring partner ms tpah u rock girl! no worries the sisters akan berjaya satu ari nanti. oh ya not to forget adik yg jadik bidan terjun hunter & paparazzi for the day!

untuk this entry adalah the sun fun hunt at sunway pyramid by time out solution.

b4 hunt tuh kita pi balun dulu eat all u can bufet dim-sum kat quality hotel. nasib tak terbelahak during the hunt! what to do kan makan tetap makan! i likeeee


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net