My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 20-Mar-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
what a sunday!

masa bila ekk jadik panjang lagu nih?
bawak la dik mama jauh tak leh nak antor nanti
the 3 brothers! serius nampak?
ni la pun mama last nak breakpast ngan adik
ini baru serapan lum lunch agi!
senyum nih luaran je dlm ati tuhan je yg tau!
ada jugak adik along pi obersea!
 
kita pong nak gaks berangan!
 
bukan dah makan ke kat umah takdi heheheh
 
4 tahun lagi baru bole landing kat bahu adik!
 
heheheheeh nothin major! pak'ncik & family came over sbb adik aka fazirul iskandar akan berangkat ke negara jepun to further his studies.

so bila dah bersua-muka itu meriahla jadik umah kat klang sanun! xtvt makan tok sah ckp la cukup pueh ati lebih dari tuh!

to adik: congrats! jaga diri bebaik! study smart & jgn lupa kami di sini yaahh! insyaalah rombongan cik kiah akan tiba ke destinasi cuti2 baru jepun la mana lagi hehhehe

to mama@makcik umi: no worries ya! pandailah adik jaga diri!

to others thanks for such an eventful event dari umah sampai la ke klia! org tak pegi ari2! (gaya cam dia la yg pegi kunun hehehehe)






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net