My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-Mar-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
sabtu!

pingu..pppingu
moot...moooottttt
baby looney tunes
baby syl & baby tweety
my fav..baby taz
baby bugs
eh..ehhh jack2 pun nak enter frame! nih koleksi baru kita
besor tau ahlil kelorga depa nih!
psstt keta baru bakal pengantin (hehhehe tak kena mengena pong)
ms nani ngan baby fareeq
inilah kakak dia awfieya@coocooss
mama dia ngan the babies
tidur je dia!
aramak gigi dia
this little precious
have just came into the world
so many things
i'll wonder as time goes by!
ilang sakit bila baby dah dlm lap!
kontrol la tuh! buhsan!
cik comet & fahmi
manisnya taik lalat dia auuwww
coccos, aunty kucai & uncle mie
gigi saya baru buat scaling putih tak?
welcome to the world baby!
last but not least!
acik mang suko ari nih! sbb dpt khatam tidur senin sampai jemaat! but yg paling penting skali adalah nonton kartun! syiookkk baring..baring nonton kartun! tau2 dah tengahari. mang galik la!

jgn kata budak je yg dah bole jadik mak budak nih lagi truk! bangun kul 8 pun sanggup pingu punye pasal. sume org ada citarasa memasing so few yg kita sukak pingu, baby looney tunes, mostly disney cartoons la lam kelab disney malaysia, kfc chicky hours, braveface, totally spies heheheh nak list sume kalu satu ari pun tak besh!

tapi bebudak skrg sure miss tak dpt nonton jem, care bears, punky brewster, he-man & she-ra, thundercats. nowadays punye kartun sume aka2 high-tech sket. time changes so slagi la nama dia kartun mang acik suko!

and then petang tuh plak kita berangkat pi melawat demak yg baru je dpt new baby boy fareeq fawzan. comenya dia! cian tgh dry spell la nih kan memerah dia! to demak congrats yaa! coccosss la nih berkongsi kasih la ekk heheheheheh.

to rombongan kita ari tuh ms nani & mie, yons & fahmi trimas! c u guys again!

heheheheh punye tak senonoh kan dah tercongok depan umah org ate tuannya kat umah ibu mertuaku agi daaa! nasib ada menjal bukak pintu!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net