My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Mar-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
jalan-jalan jaybee - kenduri c'mah .... part 1

besornya gigi aunty nih!
budak nih ngan mak dia je diam!
gambor punye pasal kita geng kejap la ekk
amik berkat ekk?
tpah, cgu anim & baby nurin
ngan uncle mie
caa pandang kamera
family album 1
aksi porno 1
join kita lurus2 pinggang
ngan baby mizan plak
ok gaks dapur nih
sume pun datang melingkor
jejaka terakhir malaya
 
 
porno 2
kalu dah dpt mkn
penuh2 pipi!
 
susah skali nak amik gambor budak nih
cian drebar ini pengsan!
 
 
 
 
cam gambor raya pun iya heheheh
 
en plus to the rescue
camne nak tarik skirt dia panjang ngat patah kalu how?
amik gambor masuk report je la ekk!
aksi balik kenduri
apa tah bot nih buat kat tgh2 tuh tapi emang cantik!
tipah on the coach tram!
 
 
 
 
budak ini diam nye kejap aje tau!
nak pegi sanding plak nih!
apa2 hal kita posing dulu!
 
 
cantik sunshine thru dark clouds
 
 
yang kita lmbt sampai kl tau2 minyak dah abish!
adapaun 12/3/05 bebaru nih rombongan cik kiah telah berangkat ke jb sanun untuk walimatul urus cik zainur & en anwar.

so pagi tuh kita transit dulu kat umah izan nak amik dia anak beranak. so cam besalah apa2 pun kita makan dulu! menu pagi itu adalah sandwich sardin & mihun spesel mbak ani. jadinya riuh ler aturcara pagi tuh ngan kehadiran cik ayan ngan caca. oh ya takziah pada ayan sekeluarga atas pemergian anak buah en zahir. then ketibaan k mai, ahkun n baby mizan.

so kul 12 lebih kita gerak ke jb ngan 2 keta.

kita telah landing kat m suites pantai lido. yaahh danga bay yg baru siap itu sungguh la menarik hati! mcm2 adaaaa

sbb kita ramai maka sessuuaii sgt lah dok service apt nih! luas, pehtu bole masak! so banyak tuh jimat bli basic mcm telur, maggi, roti, tuna, burger, baked beans & wallaa mcm mkn kat umah cik jah!

yelah lain dah makan kenduri idak ler sebok nak masak mcm2! heheheh i likeeee

then malam tuh kita telah pi round danga bay itu. dpt la naik coach tram pusing2 satu bay itu sonoknyaa! hmmm a very good concept & sesuailah utk xtvt keluarga penyayang. dah la kat tepi pantai then ada taman, walkway, tmpt makan selesa sungguh la. then masuk adalah percuma! mebbe kat port klang bole amik idea nih baguih tau! idak ler kering ngat akal mcm kat tasik titiwangsa ngan lake garden tuh!

kepada rombongan cik kiah kita trimas 4 everything! mahap la yea lebih kurang! to geng lam keta k mai mang tragedi tersadai kita akan ku ingat sampai mati heheheheh! org tak kena ari2

pengajaran dia kalu meter minyak anda adalah digital version tolongla b extreme careful! tak pasal2 kang tersadai cam kami huhuhhuhu

nasib la ada en plus yg expedite kan bli minyak sbb ada baby mizan lam keta hooorayyyyy



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net