My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Feb-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
saje je!

haze 1
haze 2
nasi ayam i likeee
kalah chicken rice shop tauu!
belated besday present kebaya nyonya cik jahh!
yaaah ari sabtu adalah hari kegemaran satu malaya sbb kita tak kerja yabbedaa beduu. therefore, dpt la kita mengqada' segala tidur yg tak cukup during the weekdays hehhehehhehe.

tapi tak sonoknya tak leh bangun lmbt sgt sbb keta park by the roadside so sendre mau ingat la kot nak kena fine ngan dbkl buat lah!

a'way weekends adalah untuk berangkat balik jumpa ibunda di negeri klang sanun! mia slalu2 sgt kang jadik si tanggang baru padan muka hhehehehehe. then dah sampai sana ujung bulan kan so sebok la pi bli groceries & of course acara makan2. dok umah bujang tak mcm kat umah! so ini time la mau wallop abish2 an!

alhamdulillah ujan lebat sat night tuh reda la sket haze yg melanda klang valley! dah la kereta berkarah (tak cuci benornya) pehtu visibility kat luar pun truk tak berapa nampak jln! nasib ari nih dah not so bad!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net