My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 25-Feb-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
xtvt kita ptg smlm!

 
 
sunset 1
sunset 2
huhu kita ingat ini dayang sayang kamu salah la plak!
rm 12.90 je pun cd nih i likee
popia yg mendatangkan **pengsan**
skali rasa pasti nak agi!
petang smlm cam teringin nak makan roti kat bread talk la plak. so cabut trus pi midvalley. sementara nak paneh keta smlm saje gatal2 amik gambor aka2 sunset dari dlm keta! tak tau la baguih ke idak but i'm quite impressed with the results.

pehtu sampai di midvalley plan nya ke bread talk aje hasilnya mcm2 tmpt plak masuk! so dari ini dah pegi ke ini sume

hehehehhe jgn marah ekkkk!





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net