My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Feb-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
the operation went on smoothly

 
 
 
late monday evening pah sms kata dah tau pasal abah? rupanya dr detect abah ada sket bronkitis so he has to be put on gas to clear the lung takut bius masa operation nanti dia sesak napash that is why nak tak nak kena put on the gas. adeh laaa me mcm nak pecah dada pun iya.

then whole day kat opish nari kecut perut, senak, sejuk eehhh seme lah ada. tup2 adik call kata abah dah masuk operation theater. saya emang bertawakal pada tuhan jek masa tuuu. kalu tak sebab work commitment me emang nak sangat ada kat sana.

he went in bout 12.30 sampai almost 3 tak sudah jugaks! alllaahhh mcm nak pecah dada masa tu! bout 3.30 dia dah balik wad semula. according to adik the operation sat jee tapi sbb dia tak bangun2 masa depa kejut itu yg jadik high risk. almost 7 baru sedar katanya.

me sharp 5.30 jek tak cukup tanah kuar opish. amik cab pi kl sentral trus kelana jaya pah dah tunggu. sempat balik masak for him then baru ke spital (neway nak pegi trus pun jem tak hengat kat klang tuuu)

p/s: oopps mind yaahh me daddy bajuless tuuu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net