My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 3-Feb-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
day 3: jatuchak weekend market, patphong @ silom nite market

 
national monument
 
 
 
 
naik tut2 pada mlm hari sangat syiok sebab laju & angin kuat
harus takde kerja kan!
 
another highlight of our bangkok trip harus ke jatuchak weekend market. about 3.5 acre segala macam mak nenek ada jual kat situ. name it baik plant, household, interior, clothing, fashion apparel, fuds, pets semenya ada. its so huge once u pass one place payah nak jumpa tempat dia balik weehhh.

WWWWWWWW

paginya kami pi naik bts (skytrain) konsep dia sama jek mcm putra lrt kita tapi few stations the interchange is very impressive. mcm kita 1 layer jek depa sampai 3-4 layer eiiii kagum btul acik nih haa. in between nak salin naik their underground train a matter of turun naik tangga jek.

WW

bukan stakat foreigner the locals pun pi jugaks the market nak2 plak payday gitu harus seme membeli sakan. its also a platform for art performers (mintak donation to further studies) mcm2 gaya ada. we were there dari 11 lebih sampai almost 7 mlm. lapar kalu ada tempat nak makan. dahaga ayaq merata org juai air & fruits. di sini juga lah saya berbelanja mcm org separa hilang akal

WWWWWWWW

tak cukup siang malam sambung plak pi patphong area (nite market plak) sambung beli n belah lagi. alhamdulillah dapat almost seme yg saya nak carik. tapi sbb galak sgt shopping lupa nak snap gambor


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net