My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Jan-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
he's gone.....

 
yup dugaan tuhan nak kasik bila2 jek. sekelip mata tuhan nak tarik nikmat yg dia kasi pada kita. abaden me redha & tabah terima ketentuan darinya. munkin stakat nih jek jodoh & rezeki kita bersama.

WW

Quote:

jam 6.15ptg semalam saya telah tidak ke gym kerana perut yg meragam maka destinasi yg pasti adalah kenanga point. saya lili lala mendapat parking kotak bermeter dbkl kerana sepanjang 5 tahun saya tinggal di situ saya park di merata tempat (mind u condo kat kl nih keji satu umah satu parking jek so merasa yg lain parking di tepi jalan) bersama mereka yg lain. setelah segalanya dikunci seperti kebiasaan saya pun naik ke atas. sepulangnya kami dari late supper malam itu sekali imbas saya berkata 'ehh keta aku takde ilang ker'? tapi setelah diconvince kan oleh my housemate yg keta tuh ada di ujung parking kami pun naik la tido. adapaun pagi ini saya dengan lililalanya melenggang dengan beg & kasut di tangan ya allah memang dah takde keretaku. ehhh saya yang salah pandang ker? munkin saya park di tempat lain? ke atas ke bawah ke hulu ke hilir emang dia tiada lagi di pandangan. langsung saya seperti org yg hilang akal trus menahan teksi & menuju ke opish. repot polis telah dibuat kini saya pasrah. kering sudah airmata mengenangkan itulah nyawa saya nak2 plak opish ateh bukit umah org2 kaya nih. dah la the new bus system is blardy damn (mind my foul language) confusing. hadduuu sabaq la nak wat camne kita rasa kita susah ada org lagi susah dari kita. looking back we have survived so many things together. he maybe a besi buruk to some but to me he is very loyal & definitely precious. stakat pegi balik klia & putrajaya even kg semenyih mcm di tiup angin jek. ehh ke mana jek la even ke pekan tercinta. apakan daya barang yg lepas hai jangan di kenang. munkin juga ada rezeki yang lebih besar tuhan nak kasi pada saya

to my dearest NAC 8352 god knows what's your future like & to my other stuff in there as much as i treasure u jodoh kita tak panjang. i love u with all my heart tapi ada org yang suka hidup atas kesenangan org lain. takpe lah ari nih ari saya ari awak besok biarlah tuhan yang menentukan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net