My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Dec-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
bagan seafood (24/12)

 
 
 
 
 
yaayy another bday treat from darling cik tipah together with our parents. dekat tanjung harapan if u know where is muara dia belah kiri further up (caution jalan agak menduga & mencabar banyak potholes wokeh). from the outside emang mcm tak yakin the jalan but inside dengan kolam ikan laahhh surely me kagum. the price el-cheapo (from other places i've been too) dah mcm harga kat kuala perlis & langkawi and way much cheaper than muara. len kali muleh pi lagiii

we ordered: thai steam fish, sotong celup tepung, baby kailan goreng, marmite crab, braised sizzling japanese tofu
WWWW

thanks hon 4 the treat tapi kan mcm tak puas makan benornya how la? (mebbe sebab nak lari dari the usual lauk hmmm next time dah tau apa nak order)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net