My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-Dec-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
bday ca dobot

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WW

yak...yak..yaaayyy dapat invite to ca's 3rd bday celebration. yaahhh sonok bangat auntie nak pegi nih tapi ini kali udah ler lmbt ca dah sudah potong cake ghopanya huhuhuhuhu. kami sampai2 she's no-where to be seen rupa2nya udah pitam takut kan clown nye pasal. kita tak tau la plak apa nama character kat mcdonald nihhh tapi slalu ngan fillet o-fish.

WW

sampai nak sudah pun dia x mau bangun adeh laaa ca..ca....k mira citer masa kat umah kan main agi dia nyanyi2 'ca blani' gittew. sudahnya hmmmm sabaq naa k mira nak wat camne jgn kata ca, kucai nih pun seram nengok kan clown tuh besor tak hengat weehhh

ramai familiar faces and borak ngan marcia, k kc ajiq & family pun ado soweilah bukan x mau tegoq saya nih malu mcm org takde idung sket ehehehhehehe.

WW

thanks k mira for the invite kita kenyang sampai ke malam. no khuatir x serik aiihhh pi party ca sonok bangat. pehtu gumbira lalala makan cupcakes tayong sampai pau bawak balik skali (shhhh k mira x nampak masa tuu )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net