My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Apr-2010 00:29 Email | Share | | Bookmark
life of a pemetik anggur

Quote:

- this is in march tuh ari
- in between jobs so dapat la makan angin 1 mggu
- first 2 days HEAVEN
- come third day almost kerin air otak
- sib baik la seminggu jek cik jah...mau jadik mereng aciks!!






















Saturday, 10-Apr-2010 00:35 Email | Share | | Bookmark
tragedy 2010

Quote:

- chop...chop...this is way early part of the year
- heran bin ajaib out of 5 fingers...satu jek yg kono
- masa tengah non ado medical claim facility nih la kan nak kena mcm2...150 hengget tau uhuhuhu....health comes first tapi sbb dah manja all the while ada panel kaann terasa tuu cik jahh
- had the mini operation b4 kk trip tuh ari...eiii sakit..tapi sempat snap gambar ahahahhaah
- u shud see the aftermath kulit tuu tersoyat aiyaakk uduh sangat.....now dah baik so tak jadik la depreciate duit hantaran ahahahahha **fengsan**











Friday, 9-Apr-2010 06:50 Email | Share | | Bookmark
4d3n KK (day 4)

Quote:
babai KK....definitely we'll be back...if you're confused..this is how they will pack the udang for you to bring back to semenanjung....not sure ada limited kg ke idak...tapi takat personal/family consumption shouldn't be a prob rasanya...takde pun kami kena soal what's in the box











Friday, 9-Apr-2010 05:54 Email | Share | | Bookmark
4d3n KK (day 3)

























Thursday, 8-Apr-2010 05:30 Email | Share | | Bookmark
4d3n KK (day 2)

Quote:

awas yaa if you were to makan kat tanjung aru fudcourt. price is a bit steep aka cut-throat..tapi tempat makan dia banyak la senonoh dari sebelah filipina market tuu ehehhehe





















[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net