My LiFe ChAnGiNg EvEnTs!

By: kuchai latiff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Friday, 18-Sep-2009 00:44 Email | Share | | Bookmark
salam lebaran & maaf zahir batin!

sebulan sudah kita berpuasa,
kini masa meraikannya,
biar di desa atau di kota,
berhati-hatilah di jalanraya

WW
WW
WW
WW
WW
WW
WW
WW


Wednesday, 16-Sep-2009 02:49 Email | Share | | Bookmark
geng pah: buka at tony roma's cineleisure

out of ramai2 yg ado kat negara kay ell nih 3 worang jek yg dapat hadir after all the din dong bell. as usual pah's fwens are also my cycle of fwens jadik terselit la jugoks saya kat situ. wokeh gaks buka makan kat sini its ala-carte but big in size. konyang tak hengat weehhh. ehh choppp popia tuu is not part of their menu kang you ask bout it dapat popia lain i know not

WW
WW
WW
WW


Monday, 14-Sep-2009 19:17 Email | Share | | Bookmark
buka at melting pot concorde hotel

thanks to Pn A for the vouchers maka dapatlah kami2 nih buka posa secara berjemaah kat hotel nun since mcm banyak masa maka saya dengan lalala nya went back home to shower and change attire. abuden citer taiwan punye pasai only at 7pm i decided to leave home. ahahahah amik ko. stretch jalan loke yew is not moving, jalan tun razak big no-no. sudahnya i diverted into bukit bintang ahceehh no car u olls. apa lagii speedy gonzales la aciks. cik Z udah tonet2 tanya kita kat mana takut kita kencing they ollss since the voucher is with me ahaks. sampai kat wisma KFC tuuu 'azan berkumandang menandakan masuknya waktu berbuka' haduuu sib baik laa kebetulans ada satu cup ayaq mineral....teguk itu la dulu. padan muko! sampai2 jek mcm mem besau seme org dah amik kan saya tinggal suap jek

WW
WW

spread dia emang malatoppp tapi kaann the crowd is so scawwy wokehh. mcm 10 taun tak makan u ollss. siap jegil mata nihh as if kita nak potong que. the fud counter plak crowded at one area soo u can oly see people & apa jek la letak seme licin hadudududuud

WW

neway, we had so much fun ketawa macam hyena nak mengawan & lagi besh we only paid 38 hengget per person sajors **yaaayy clap..clap..clap...**

WW
WW


Sunday, 13-Sep-2009 18:00 Email | Share | | Bookmark
kita semua sepakat di kg hai penin lalat...

WW
WW
WW
WW
WW
WW
WW


Friday, 11-Sep-2009 00:24 Email | Share | | Bookmark
cooking series

kita copy cat dari jusco pearl magazine but as usual dah godek sana sini sket la
WW

Quote:

bende bunga kantan

W

bhn2:
1-2 pek bende - potong pangkal & hujung (depends on your serving size yaah)
1-2 bunga kantan - hiris halus
5-6 biji cili merah - blender
4-5 biji cili api - optional kita nak xtra pedash
1 kiub bilis - blender
bawang putih/merah/halia - blender

method:
- didihkan air bersama sedikit garam & minyak
- celur bende sehingga bertukar warna
- angkat & toskan
- tumiskan bahan blender together with kiub bilis
- setelah air blender agak kering masukkan bunga kantan
- balance taste with garam & gula (caution kiub tuu dah berasa)
**serve immediately
**kalu nak makan later-gater then jangan tuang kuah tu dulu


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net